top of page

Tekeningen zorgen voor o.a. focus, je komt gemakkelijker bij de kern van een probleem en dus gemakkelijker naar de oplossing. Daarom zijn tekeningen ontzettend goed te gebruiken voor het maken van (de samenvatting van) jouw projectplan, jouw planning, jouw teambijeenkomst, brainstormsessie, presentatie,.....Je kunt het zo gek niet bedenken, tekeningen verduidelijken en maken gesprekken gemakkelijker. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen.

Voor € 225 excl. BTW leer je de basisvaardigheden. 

Werk je bij een organisatie waar je een Persoonlijk Opleidingsbudget ter beschikking hebt? Dan kun je de kosten voor de training waarschijnlijk ook daaruit betalen. 

 

Alle benodigdheden (eigen professionele stiften, papier en voorbeelden) krijg je tijdens de training. Je hebt na deze dag voldoende bagage om daarna direct zelf aan de slag te gaan met eigen uitwerkingen. De uitgebreide set professionele stiften en vele voorbeelden die je meekrijgt bieden je daarvoor alle mogelijkheden.

 

Ben je enthousiast geworden om mee te doen? De volgende training is gepland op vrijdag 14 juni a.s. We trainen in een kleine groep en VOL = VOL. 

De locatie is

Sociaal Cultureel Centrum De Schoof,

Kerkelaantje 1,

1693EH Wervershoof. 

Aanmelden of vragen kan via het inschrijfformulier op de website, een mail naar linda@inprogrez.nl of een app of telefoontje naar 0624834195.

Inschrijfformulier Training 

Visual Thinking: Je ziet het pas als je het tekent. 

Datum: vrijdag 14 juni a.s.

Locatie:

Sociaal Cultureel Centrum De Schoof,

Kerkelaantje 1,

1693 EH Wervershoof

Jij wilt leren tekenen? Dat kan, want iedereen kan het. Je leert in 1 dag de basis van het tekenen, maakt je eigen symbolen en neemt aan het einde van de dag een eigen tekening mee naar huis die je direct kunt gebruiken in jouw project, voor jouw werk of voor thuis. Reserveer snel een plek en samen bepalen we wat voor de deelnemers een geschikt moment is om de training te kunnen volgen.

Training Visual Thinking*

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Voorkeur voor de lunch*

Wat ik verder nog kwijt wil


bottom of page