top of page

Wat ik voor je kan betekenen

Training Visual Thinking

In twee dagdelen leer je de beginselen van het Visueel Communiceren. In een combinatie van luisteren en vooral veel doen, maak ik je vertrouwd met de opbouw van tekeningen en maak je het begin van jouw eigen symbolenbibliotheek. Tijdens het tweede dagdeel maak je een eigen praatplaat. Dit alles in behapbare stapjes, zodat het voor iedereen goed te doen is. Ook te boeken als incompany training.

De eerstvolgende training is gepland op vrijdag 14 juni a.s. Heb je interesse? Neem dan contact met me op via het inschrijfformulier op de website.

Workshop "Je ziet het pas als je het tekent"

Ik geef workshops en teamtrainingen met visuele werkvormen, omdat informatie beter blijft hangen wanneer je het tekent en je verbanden ziet die er anders niet lijken te zijn. Gezamenlijk tekenen geeft bovendien een gevoel van verbondenheid, van er samen voor gaan. Dat leidt enthousiasme bij de deelnemers en tot uitkomsten waaraan een vervolg kan worden gegeven in de dagelijkse praktijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tekenen van praatplaten

Tekenen zorgt voor overzicht, focus en duidelijkheid.

Ik kan je helpen om jouw eigen praatplaat te maken of je kunt jouw ideeën door mij laten uitwerken.

Of het nu gaat om het tekenen van jouw jaarplan, afdelingsplan of projectuitwerking of het uitleggen van een (ingewikkeld) proces, tekeningen voor het geven van een presentatie, het kan allemaal. We kunnen samen doorpraten over de mogelijkheden van jouw vraagstelling.

bottom of page